
Gastheer/gastvrouw
Iemand die de gasten ontvangt. Een van de belangrijkste taken is de gasten ontvangen en het gevoel geven dat ze een bijzondere avond gaan beleven.
Hotelmanager
Als hotelmanager werk je vooral in hotels, motels en in de catering. een hotel manager geeft leiding aan het personeel, houdt de totale conditie in het gebouw en het omliggende terrein in de gaten.
Restaurantmanager
Een restaurantmanager draagt in hoge mate bij aan de hotel waardige service en winstgevendheid van ons restaurant. het opleiden van kelners en serveersters, schoonmaakpersoneel en andere medewerkers.
Receptionist
Een receptionist is verantwoordelijk voor het verrichten van receptiewerkzaamheden. Het ontvangen, te woord staan en inchecken van de gasten.
Chef-kok
De chef-kok leidt een team van voedselspecialisten en sous-chefs om het kwaliteitsniveau van ons voedsel zo hoog mogelijk te houden. het ontwerpen van menu's voor de culinaire ervaring.
Maak jouw eigen website met JouwWeb